Resident Evil paitoja

12. huhtikuuta 2011

Operation Raccoon City: Kuvia






Lisää kuvia täällä ja täällä

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi joi... näyttää hyvältä, menee pakkohankintaan kun julkaistaan.

Anonyymi kirjoitti...

jep se näyttää hyvältä mut onkse sit hyvä miltä näyttää?

sOnjuli kirjoitti...

koskahan tulee 5des??? pakko mennä kattoo marilyyniin ykköseen jos tuleee!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ja te kutsutte itseänne Resident Evil- faneiksi, TOIHAN ON TÄYTTÄ KURAA!

Näkymättömäksi muuttuvia über-veitsi tappajia, Mitä muuta tässä on Resident Eviliä kuin nimi ja Leon(jolla ei ole edes Matildaa vaan joku helvatan Glock!)?

Miksei ne vaan voi pistää jotaki yksittäistä Umbrellan palkkasoturia tai R.P.D:n poliisia selviytymään tuonne zombien keskelle, MIKSI KAIKKI PITÄÄ PILATA?

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan sen takia, että haluavat kokeilla vähän jotain uutta sovellusta. Minun mielestäni tuo sopisi hyvin, toivottavasti moninpeli olisi kunnollinen.

Anonyymi kirjoitti...

tulispa niin pahaa kritiikkiä kansalta että tekijät heräisivät ja vois jopa sit tulla jotain järkevää KUNNON Reiskaa ulos tulevaisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

En ole ihan varma että suuret Kritiikki ei muuta asiaa vaan kauppalinen tuotanto jos tätä peliä ei osta kukaan niin ne saattaa miettiä sitä. esim Re4 oli suosittu silloin niin ne teki Re5 joka oli melkein saman tyylinen kuin Re4. Jos tää on väärä arviointi teidän mielestä niin en olisi ihan varma teidän ratkaisuistanne.

Anonyymi kirjoitti...

Sehän olisi ihan idiottimaista jatkaa monta vuotta peräkkäin samanlaista menoa mitä, RE1, RE 2, ja RE3 oli. Täytyy kokeilla uusia ideoita, jos ne olisi jatkanut samaa rataa tää peli olisi jo kuollut vuonna 2004. Ihmisten pitää vaan valittaa ei niillä muuta tekemistä ole, kaikki valittaa että miksi RE4 on erillainen, jos ne olisi tehnyt RE4 samanlaisen kuin RE3, niin ihmiset olisi valittanut miksi se on niin samanlainen. Täytyy kokeilla jotain uutta, ja tämä on hyvä yritys kokeilla jotain uutta.

Anonyymi kirjoitti...

olis kivaa et tässä olisi vaikeampia vihollisia, niin kuin vanhoissa ressoissa. On kiva ampua zombeja jotka kaatuvat 3 kertaa kuin kuolevat. Ja hiukan vähemmän ammuksia niin luo surrival horror meiningin : D