Resident Evil paitoja

24. heinäkuuta 2011

Resident Evil Revelations-video

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Että sillälailla. .dead aimin tapasta tähtäysmallia lisää. No sepä ihanaa. Mitäköhän capcomin työntekijöiden (tiedetään että ei alkuperäinen ressan kehittäjä mukana enää) päässä virtaa kun koko ajan näyttää vaan huonompaan ja halvempaan suuntaan mennyt tämä niiden (entinen) mahtipeli-sarja. luulis että joitain itsekunnioitusta olisi omia pelejään kohtaan ja faneja joista mielestäni selvä enemmistö ei pidä siitä mitä peisarjalle tapahtuu (kohta nekin entisiä varmaan). Että kiitos täydellisestä takinkäännöstä ja kusetuksesta Capcom.

Ps: Kiitos kuitenkin blogin ylläpitäjälle tämä postaamisesta, keep it up :)

Anonyymi kirjoitti...

Älä ole tyhmä! Tiesitkä että tämä peli on Nintendo 3DS käsikonsolille, joten siitä on hiukkasen vaikeeta tehä kunnon peliä. Capcom yrittää tehdä uusia ideoita, jos ne olisi jatkanut RE1, RE2, ja RE3, rataa monta vuotta sitten ihmiset olisi valittanut siitä että pelit tuntuu liaan samanlaiselta.

Teräskäsine kirjoitti...

Kyseinen juttu on vain erilainen tähtäymalli, se on kuule aika kaukana raideräiskinnästä. Se on myös perusteltua, sillä laivan ahtaissa käytävissä first person toimii paremmin.

Revelations on erittäin lupaavan oloinen peli, jota voi jo kauhuksi kehaista toisin kuin nelosta tai vitosta.